Vi söker en förskollärare!

Visst är du pedagogen vi behöver!

Var med och bygg vår skola – vi bygger för framtiden – vi bygger med hjälp av Montessoris värdegrund!

 

Vi erbjuder en tjänst på vår förskola Casa Montessori i Partille. I en inspirerande miljö för undervisning kommer du få arbeta tillsammans med härliga och kunniga kollegor. En personlig skola med stora möjligheter att påverka sitt arbete. Skolan är kommunens enda friskola och vi har förskola, F-klass, åk 1-9 och fritidshem, allt som allt ca 225 barn/elever. Skolan vilar på Maria Montessoris pedagogik. Våra barn/elever tränas i att bli självständiga och självgående med tillit till sin egen förmåga att lösa de situationer som uppkommer i livet.

Vad krävs?

Vi söker dig som har förskollärarutbildning. Du är positiv, engagerad, drivande och har intresse av Montessori. Du ska ansvara för omsorg och utbildning för våra förskolebarn utifrån våra styrdokument. Du ska etablera och utveckla goda relationer med barn, föräldrar och medarbetare. Du ska ha presentationer inom olika ämnesområden för enskilda barn eller barn i grupp inomhus eller utomhus. Våra förskolebarn som är tre – fem år finns på avdelningarna Havet och Ängen, de har en hemvist där men känner varandra väl eftersom avdelningarna ofta samarbetar kring ex. natur o miljöutflykter, musiksamlingar eller gympastunder.

 

Låter detta som en utmaning för dig?

 

Tjänsten är ett grav. vikariat på 60 -100% med start i augusti eller efter överenskommelse. Din ansökan vill vi ha senast 2016-05-13 och du skickar den till: expeditionen@casamontessori.se.

Välkommen med din ansökan! För mer information kring vår förskola gå gärna in på vår hemsida www.casamontessori.se.

För frågor kring tjänsten ber vi dig kontakta vår rektor Jörgen Alm på tel: 031-336 23 90

Vår litenhet är en styrka!