Vi söker en Ma/No pedagog åk 7-9

Visst är du pedagogen vi behöver!

Var med och bygg vår skola – vi bygger för framtiden – vi bygger med hjälp av Montessoris värdegrund!

Vi erbjuder en tjänst på vår skola Casa Montessori i Partille. I en inspirerande miljö för undervisning kommer du att få arbeta tillsammans med härliga och kunniga kollegor. En personlig skola med stora möjligheter att påverka sitt arbete. Skolan är kommunens enda friskola och vi har förskola, F-klass, åk 1-9 och fritidshem, allt som allt ca 225 barn/elever. Skolan vilar på Maria Montessoris pedagogik. Våra barn och elever tränas i att bli självständiga och självgående med tillit till sin egen förmåga att lösa de situationer som uppkommer i livet. Eleverna arbetar under hela arbetspass, planerar själva och tillsammans med lärare bestämmer de sitt upplägg av skolarbetet.

Vad krävs….

Vi söker en Ma/NO pedagog till vår åk 8-9. Även andra kombinationer, t.ex. Ma eller NO kombinerat med annat ämne, är av intresse. Vi önskar att du har en pedagogisk högskoleutbildning och erfarenhet av arbete i grundskolan. Du är positiv, engagerad, drivande och har intresse av Montessori. Du ska ansvara för utbildning av elever i åk 8-9 utifrån våra styrdokument. Du ska etablera och utveckla goda relationer med elever, föräldrar och medarbetare. Du ska ha presentationer inom olika ämnesområden, stötta elever, enskilt och i grupp och utföra övrigt arbete som förekommer runt elever och klass.

Låter detta som en utmaning för dig?

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80-100% beroende på ämneskombinationer, med start efter gemensam överenskommelse. Din ansökan vill vi ha senast 2016-11-04 och du skickar den till: expeditionen@casamontessori.se.

Välkommen med din ansökan! För mer information kring vår skola gå gärna in på vår hemsida www.casamontessori.se.

För frågor kring tjänsten ber vi dig kontakta vår rektor Jörgen Alm på tel: 031-336 23 90

Vår litenhet är en styrka!